CE ESTE "GATA CU SCUZELE"?

"Gata cu Scuzele!" este o agendă nedatată ( o poți începe și folosi în orice perioadă a anului), cu sistem propriu de stabilire a obiectivelor personale și transpunere în sarcini de zi cu zi. Este esența sistemului de realizare a obiectivelor dezvoltat de Florin Roșoga in ultimii 10 ani, sistem cu care a construit de la zero cel mai vizitat blog romanesc de dezvoltare personala.

 • Dimensiuni 138X210 mm (cât un Ipad Mini - jumătate din A4, astfel încât încape în aproape orice poșetă, geantă sau o poți duce cu ușurință în mână),
 • 300 de pagini (subțire cât o carte, fără a ocupa mult spațiu), coperte flexibile care nu te încurcă când o ții în poșetă sau geantă
 • Include manualul de folosire cu explicații detaliate și exerciții (ai toate instrucțiunile de folosire în interior, fără a fi nevoie să cumperi și citești o altă carte),
 • Majoritatea agendei este formată din fișele lunare/săptămânale/zinice și sistem de organizare pentru 6 luni
 • Te ajuta sa iti reaminteasca ce este important de facut si te tine conectat la activitatile cu adevarat important pentru tine. Iti vizualizezi mereu realizarile si dorintele si ai un plan de perspectiva asupra vietii.
 • Ușor de folosit, simplu și cu număr minim de elemente. Îți ia maxim 20 de minute să înveți să o folosești, fără a fi nevoie să lucrezi zile întregi pe ea ca să înțelegi cum trebuie folosită,
 • Vei primi imediat modele și exemple de completare a agendei cu instrucțiuni complete (oricum, putin probabil ca vei mai avea nevoie de ele... vei intelege in cateva minute).
Bogdan Comănescu

… eu as spune chiar mai mult: ”Gata cu amanarile si uitarile!”. Agenda creata de Florin Rosoga este o unealta excelenta pentru a-ti indeplini planurile. Este ca si cum ai avea in mana reteta viitorului tau.

Ti-o recomand tie asa cum am recomandat-o si tuturor cursantilor mei care s-au pus pe treaba!

Bogdan Comănescu Accelera Business Strategy
Irina Gherghilescu

o agenda care imi tine concentrata atentia pe ceea ce imi doresc sa indeplinesc …geniala!!! Si ce imi place cel mai mult e ca la sfarsitul fiecarei zile am o rubrica de ganduri legate de ziua care tocmai s-a incheiat. Eu imi trec de obicei pentru ce sunt recunoscatoare in fiecare zi.

Irina Gherghilescu Trezeste banii din viata ta
Eliade Rotariu

…de la 16 ani am început să folosesc prima mea agendă. Am creat agende și am fost printre cei care au contribuit la utilizarea tot mai intensă a acestora în România.

Acum, după multe experiențe, la aproape 50 de ani, pot spune cu certitudine că agenda lui Florin Roșoga nu e numai un instrument de lucru excelent ci și o parte fericită din viața celui care o utilizează.

Realizată profesional, logic și pragmatic, o să-ți fie partener de nădejde. Folosește-o!

Eliade Rotariu Deklausen Management & Sales Consulting
Delia Mureșan

Nu poti ajunge undeva decat daca stii incotro te indrepti si daca perseverezi in a-ti urma calea si visul. E instrumentul ideal pentru a nu uita de ceea ce iti doresti si pentru a nu uita de TINE.

Delia Mureșan Schimbare Pozitivă
Marian Rujoiu

Unii oameni au scuze, alții au soluții. Uneori ai nevoie de un instrument care să te ajute să scapi de scuze și să te focusezi pe soluții. Folosind agenda Gata cu scuzele, vei face pasul esențial in a-ți dovedi ție că ești preocupat de îmbunătățirea calității vieții tale.

Adică să definești unde te afli acum, unde vrei să ajungi și ce trebuie să faci pentru a parcurge cu ușurință această călătorie.

Marian Rujoiu Extreme Training
 • Un instrument gandit pentru antreprenori, lideri si oameni de actiune. Sau pentru tine daca vrei sa devii unul dintre ei!
 • Creată de Florin Roșoga, bloggerul no. 1 de dezvoltare personală ceea ce înseamnă că beneficiezi de întreaga experiență personală a acestuia
 • Cei 7 pași prin care să îți stabilești obiective ușor de realizat. Totul explicat într-un mod care poate fi înțeles de un copil de clasa 6-a.
 • Testat și verificat de 20 de traineri și antreprenori cu experiență în gestionarea unor proiecte complexe - vei beneficia de esența celor mai bune tehnici de time-management.
 • Cu peste 2000 de exemplare deja vândute, este un instrument folosit zi de zi și testat în  "viața reală" de multi alti oameni.
 • Maxime si citate care te vor insoti peste tot, te vor ajuta sa te motivezi si sa gasesti inspiratie in fiecare zi!
 • Tehnica folosita de oamenii foarte ocupati pentru a isi transforma o dorinta intr-un plan de actiune concret care duce - de fiecare si de fiecare data - la realizarea ei.
 • Harta in 4 pasi de la obiective la atingerea misiunii personale astfel incat de acum incolo sa iti integrezi obiectivele in misiunea ta personala la nivel de viata.
 • Bazata pe valorile si rolurile tale (adica exact ceea ce are valoare pentru tine) - complet adaptat la viata ta si ceea ce are valoare pentru tine, iar nu o agenda generala.
 • Simplu si intuitiv de completat (ai nevoie de 5-10 minute dimineata ca sa iti faci planul complet zilei)
 • Fisele de evidenta financiara iti permit sa tii in acelasi loc evidenta banilor si a cheltuielilor curente
 • Succinta si la obiect iti da puterea sa te concentrezi pe punctele tale forte pentru a creste personal si profesional

Garanție 30 de Zile

garantie-30-zileAgenda “Gata cu Scuzele” este rezultatul a peste 10 ani în care am construit un sistem de organizare personală și profesională pe care îl folosesc zilnic. A fost testată îndelung și verificată de peste 20 de traineri și antreprenori cu experiență solidă în tehnici de managamentul timpului.

Sunt sigur că este exact agenda de care ai nevoie ca să îți transformi simplele dorințe în realizări. Așa că ai 30 de zile timp ca să o verifici, să testezi sistemul și să vezi că va schimba pentru totdeauna modul în care îți organizezi sarcinile zilnice.

Comandă agenda acum, iar dacă în 30 de zile nu ești mulțumit de ea, o poți returna oricând în această perioadă și primești banii înapoi! Fără întrebări, fără discuții.

Comandă Acum »99 RON + taxe postale